Örebro Universitet Enterprise AB

Region Örebro län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, trafik, kultur, näringslivsutveckling och flera andra områden som är viktiga för regionens utveckling. Tillsammans skapar vi ett ännu bättre och starkare Örebro län. Drygt 10 000 personer arbetar inom Regionens förvaltningar, vilket gör oss till en av länets största arbetsgivare.

Timbanken är till för den som vill utveckla sitt företag i Örebro län. Man får upp till fem timmar om året med en affärsrådgivare och får själv välja vad man vill få bättre koll på.

 

Om uppdraget

Timbanken är en unik möjlighet för företagare att få olika typer av stöttning i sitt företag. För att få ut budskapet till alla företagare att denna möjlighet finns har Region Örebro län för avsikt att producera en film för att marknadsföra Timbanken. Det finns liknande koncept i andra regioner och det finns en film från en annan region som kan vara lämplig att ha som förlaga. Du kan själv se den på https://youtu.be/BfSIBGYHlvw  . Det finns dock inga hinder att komma med andra förslag på hur man lägger upp filmen för att på bästa sätt marknadsföra Timbanken. Filmens presentation av Timbankens olika affärsområden ska dock vara utformad så att Region Örebro län eventuellt kan lägga på ny röst och ny text om de t.ex. tar bort ett affärsområde eller lägger till ett nytt.

Din arbetsplats där du utför uppdraget är flexibelt. Du kan låna kontor på Region Örebro län (lokaler på Eklundavägen vid Behrn arena), arbeta på distans och det finns även möjlighet arbeta i Hubben på Campus. Du planerar din arbetstid så det fungerar ihop med din studietakt. Handledning kommer självklart att finnas tillgänglig och då framförallt från Johan Södergren som är utvecklingsledare inom Näringslivsutveckling på Region Örebro län.

Uppdraget kommer att komplettera din erfarenhet och ditt CV med en meriterande erfarenhet. Uppdraget kommer att starta så snart som passar dig och vara klart innan jul. Som studentkonsult arbetar du max 12 timmar per vecka för att ha möjlighet att prioritera dina studier.

Din bakgrund

Vi söker dig som är eller har varit student på Örebro universitet. Vi bedömer att det kan finnas flera program där du har fått för detta uppdrag lämplig teoretisk kompetens men det är naturligt att vi framförallt tänker på dig som är eller har varit student på filmprogrammet.  Meriterande är om du har praktisk erfarenhet från att ha varit delaktig i någon tidigare filmproduktion även utanför studierna. Kanske från föreningslivet, sommarjobb, praktik eller liknande. Som person är du en kreativ, driven och strukturerad person med gedigna kunskaper inom film.  

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett kort personligt brev som beskriver dig själv. Urvalet görs löpande så skicka gärna in din ansökan idag, dock senast 24 oktober.

Vill du ha mer information är du välkommen att kontakta Monica Thyresjö, 0706603890 eller monica.thyresjo@oruholding.se

Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningen avslutas
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Max 12 timmar per vecka
Ort Örebro
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2021/22
Kontakt
  • Monica Thyresjö, 0706603890
Publicerat 2021-10-11
Sista ansökningsdag 2021-10-24
Logga in och sök jobbet

返回职位空缺页面